Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@18:49:41 GMT

شارژ کارتریج در محل و مضرات آن

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۵۶۵۲

شارژ کارتریج در محل و مضرات آن

امروزه چاپگرهای لیزری به یکی از ملزومات اصلی برای همه شرکتها، سازمانها و موسسات آموزشی می باشد که در بسیاری از خانه ها نیز جزو وسایل ضروری محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام پرچابا، خیلی از کاربران بعد از اتمام مواد مصرفی چاپگریا همان کارتریج نسبت به شارژ کارتریج اقدام می کنند که در همین متن قصد داریم شما را با ضررهایی که تونر کارتریج میتواند برای انسان داشته باشد آشنا نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطرات ناشی از قرار گرفتن در معرض پودر شارژ یا تونر کارتریج چیست؟

طبق آخرین نتایج بررسی شده توسط دانشمندان گفته میشود که قرارگرفتن در کنار پودر شارژ کارتریج و انواع دستگاه کپی می تواند برای سلامتی انسان مضر باشد، باید با راههای پیشگیری و دوری جستن از مواد مضر ازجان خود و کارمندانتان محافظت نمایید.

کربن سیاه - که آژانس بین المللی تحقیقات سرطان آن را به عنوان ماده سرطان زای ۲B یا "گرد و غباری که احتمالاً برای انسان سرطان زاست" طبقه بندی کرده است - در جوهر تونر یافت می شود.

در حالی که در طی استفاده عادی در معرض آن نیستید، اگر کارتریج تونر خراب شود و یا بخواهید کارتریج خود را در محل شارژ نمایید ممکن است آن را استشمام کنید یا به پوست خود لمس کنید.

برای جلوگیری از استنشاق یا لمس تصادفی این ماده شیمیایی، هر زمان که جوهر تونر را در هر یک از دستگاه های فتوکپی و یا چاپگر  خود تغییر می دهید یا کارتریج های قدیمی را شارژ می کنید، از ماسک تنفسی کاغذی و دستکش محافظ استفاده کنید.

استنشاق کربن سیاه ممکن است باعث سردرد، تحریک چشم، خارش مزمن و رشد کوچک در زبان شود. با گسترش، تماس مستقیم با پوست احتمالاً باعث خارش و تحریک شدید می شود.

به طور کلی تنفس طولانی مدت پودر شارژ کارتریج می تواند مشکلات تنفسی ایجاد کند و ریه انسان را بیمارکند.

خطرات  پودر شارژ کارتریج:

امروزه بسیاری از شرکتها و سازمان ها برای کاهش هزینه های مجموعه خود تا چند مرحله کارتریج خود را شارژ مینمایند در این بین بعضی از مجموعه ها شارژ کارتریج را در محل مجموعه خود انجام می دهند و غافل از اینکه اگر شارژ کارتریج در محیطی امن و ایمن انجام نشود می تواند چه مضراتی برای انسان داشته باشد، باید به یاد داشته باشید که پودر شارژ کارتریج بسیار سبک می باشد و اگر در محیط غیر از کارگاهی شارژ کارتریج انجام شو، شاید تا چند ساعت در محیط و فضایی که ما تنفس می کنیم ذرات پودر وجود داشته باشد و عدم استفاده از ماسک و تنفس این پودر برای سلامت انسان بسیار مضر میباشد.

شما می توانید برای شارژ کارتریج لیزری به شرکتهای معتبر که ارائه دهنده خدمات شارژ کارتریج میباشند تماس بگیرید. یکی از این مجموعه های معتبر شرکت پردیس چاپگر باران میباشد که خدمات شارژ کارتریج را با بهترین قیمت و کیفیت به سازمان ها و شرکتهای دولتی و خصوصی ارائه می دهد و کیفیت بالا این خدمات توانسته در کاهش هزینه های شرکتها و ارگانها مختلف بسیار موثر باشد در پایان اطلاعات این شرکت را برای شما قرار می دهیم.

لیست قیمت شارژ کارتریج

شرکت پردیس چاپگر باران (سهامی خاص)

آدرس:تهران-خیابان ایرانشهر شمالی،نبش خ اراک پلاک ۱۵۸ واحد ۱و۲

تلفن دفتر مرکزی:۰۲۱۸۸۳۴۱۹۱۹

تلفن دفتر خدمات :۰۲۱۸۸۳۲۲۱۲۰

آدرس سایت:www.parchaba.com

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شارژ کارتریج لیزری خرید شارژ کارتریج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی
  • (تصاویر) آزمایش اولین رنج روور برقی در دمای ۴۰- درجه قطب شمال
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • تیگو ۹ مدل ۲۰۲۴ رسما رونمایی شد
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها