Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@17:05:24 GMT

تونر صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۱۰۲۷۷

تونر صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

حتما باید قبل از تهیه و خرید تونر اطلاعات جامعی را درباره آن داشته باشید. شما بعد از مطالعه این مطلب می‌توانید تونر مناسب پوست خود را انتخاب کنید و با استفاده آن پوستی شاداب‌تر و سالم‌تر داشته باشید.

تونر‌ها محصولاتی محلول هستند که بعد از پاک کردن و شست و شوی آرایش روی پوست استفاده می‌شوند. وظیفه اصلی تونر‌ها تنظیم کردن PH پوست است، زیرا بعد از شست و شوی پوست با هر نوع ماده شوینده PH پوست تغییر می‌کند و در صورت عدم به تعادل رساندن PH پوست آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری می‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بعد از هر بار شست و شو پوست با مواد شوینده، مواد حیاتی پوست از بین می‌رود و زمان زیادی می‌برد تا پوست دوباره احیا شود. برای مثال می‌توان به آنتی اکسیدان‌ها، گلیسیرین، اسید‌های چرب و سرامید‌ها اشاره کرد که در شست و شو از پوست جدا می‌شوند و تنها ابزار برای کمک سریع‌تر به پوست، تونر‌ها هستند.

انواع تونر پوست

در حال حاضر در بازار انواع تونر‌ها موجود هستند که همگی آن‌ها مناسب پوست‌های مختلف نیستند. در صورت عدم شناخت کافی تونر مناسب پوست و استفاده از آن‌ها گا‌ها باعث آسیب پوست می‌گردند. بیشتر تونر‌ها محلول هستند، اما مدل‌های ژل و سِرم هم عرضه می‌شوند.

تونر‌های محلول را می‌توان یه دسته زیر تقسیم کرد:
۱) تونر بر پایه الکل
استفاده از تونر‌ها با پایه الکل اصلا پیشنهاد نمی‌شود. این محلول‌ها حاوی مواد قابض هستند که باعث آسیب جدی به به رادیکال‌های آزاد پوست می‌شود و آن را ملتهب می‌کند. این تونر‌های حاوی الکل توانایی پوست برای ترمیم مجدد خود و ساخت کلاژن ضعیف می‌کند.

تونر بر پایه الکل

۲) تونر بر پایه گلیکول
این دسته حاوی آب و گلیسرین با عصاره‌های معطر مثل گلاب، گل محمدی یا آب مرکبات است. این دسته نام شاداب کننده و یا شفاف کننده را نیز داراست. اما در نظر داشته باشید استفاده مدام و زیاد از این محلول باعث تحریک و آسیب به پوست می‌شوند.

۳) تونر بر پایه آب
پیشنهاد تمام متخصصان پوست تونر‌های بر پایه آب است. بر خلاف تصور عموم که بر پایه آب بودن این تونر‌ها ارزش آن‌ها کمتر است، اما این تونر‌ها با مواد مفید، مثل انواع ترمیم کننده‌های پوست، آنتی اکسیدان‌ها و مواد تشکیل دهنده سلولی غنی سازی شده اند.

کاربرد انواع تونر

بهتر است تمام افراد جامعه از تونر‌ها در برنامه هفتگی خود استفاده کنند. اما افرادی که دارای پوست چرب هستند باید هر روز از تونر‌ها استفاده کنند تا چربی پوست آن‌ها کنترل شود. از کاربرد‌های موثر تونر می‌توان به تمیز شدن منافذ پوست، شفافیت پوست، تنظیم pH پوست، آبرسانی پوست، بسته شدن منافذ پوست اشاره کرد.
۱. تمیز شدن منافذ پوست
کرم پودر و سایر لوازم آرایش در منافذ پوست نفوذ می‌کنند علاوه بر آن‌ها ذرات و غبار موجود در هوا و همچنین آلودگی‌ها نیز روی منافذ پوست اثر می‌کنند. این موارد حتی با شست و شو نیز از پوست پاک نمی‌شوند. تنها تونر‌ها می‌توانند وارد منافذ پوست شوند و این آلودگی‌ها را از بین ببرند.

۲. شفاف کننده پوست
تونر‌ها علاوه بر کاربرد بالا، باعث شفافیت پوست نیز می‌شود. زمان استفاده از تونر، چربی‌های ترشح شده از منافذ باز پوست پاک می‌شوند و منافذ پوست را کوچک‌تر می‌کند.

۳. تنظیم pH پوست
تمام شوینده‌های صورت مخصوصا صابون‌ها روی میزان اسید پوست تاثیر می‌گذارند و میزان آن را تغییر می‌دهند. زیرا این مواد شوینده دارای خاصیت قلیایی هستند و با استفاده مداوم حالت اسیدی پوست به هم می‌ریزد. تونر‌ها باعث متعادل کردن اسید‌های پوست می‌شوند.

۴. آبرسانی سطح پوست
تونر‌ها بر روی پوست با حفظ رطوبت آن مانند یک عایق عمل می‌کنند. محافظت پوست در برابر ذرات آلوده، گرد و غبار را تونر‌ها به عهده می‌گیرند.

۵. بستن منافذ پوست
حتی اگر از بهترین کرم‌ها برای بستن منافذ پوست استفاده کنید به اندازه تونر‌ها باعث کوچک شدن و یا بسته شدن منافذ پوستی نمی‌شوند. این قابلیت تونر باعث جلوگیری از نفوذ آلودگی‌ها و ذرات نا خالص به پوست می‌شود.

کدام تونر برای کدام پوست مناسب است؟

شما ابتدا باید از پوست خود شناخت کافی داشته باشید تا بتوانید تونر مناسب پوست خود تهیه کنید. تونر مناسب پوست چرب باید بیشتر قابلیت لایه برداری داشته باشد، اما تونری مناسب پوست خشک است که بیشتر قابلیت آبرسانی داشته باشد. بهتر است که افرادی با پوست حساس از تونر‌های ضد حساسیت که موجب کاهش تسکین و التهاب است استفاده کنند.

چه تونری برای کدام پوست مناسب است؟

بعضی از ترکیبات موثر در تونر‌ها را می‌توان در این لیست مشاهده کرد:

عصاره بابونه: قابلیت تسکین‌دهندگی و از بین بردن خستگی را دارد و مناسب برای پوست حساس است.
عصاره روغن چای سبز: ضد باکتری و چربی مناسب برای پاکسازی پوست چرب و جوش‌دار را دارد.
عصاره آلوئه ورا: خاصیت از بین بردن التهاب و قرمزی پوست را دارد و مناسب برای پوست حساس است.
ویتامین E: با خاصیت آبرسانی که دارد مناسب برای پوست خشک است.
سلول‌های ساقه گیاهان: دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و مناسب برای جلوگیری از پیری پوست و مناسب تمام نوع پوست‌ها است.
عصاره گل رز: آبرسان بوده و مناسب برای پوست خشک است.

چه زمانی از تونر استفاده کنیم؟

تونر‌ها هرگز نمی‌توانند جایگاه مواد شست و شوی پوست را بگیرند. آن‌ها را بعد از شست و شوی پوست و قبل از استفاده از کرم به کار ببرید. بعد از شست و شوی صورت خود با آب گرم و شوینده مناسب پوست خود، کمی آب سرد بر روی پوست خود بپاشید. حال وقت استفاده از تونر است، با کمک یک پد آرایشی یا پنبه و چندین قطره تونر پوست صورت و گردن خود را تمیز کنید در نظر داشته باشید که بهتر است پنبه را با ملایمت به حالت دورانی روی پوست بکشید.

در صورت سازگاری تونر با پوستتان می‌توانید دو بار در روز و بعد از تمیز کردن صورت از آن استفاده کنید. زمان مناسب استفاده از تونر ساعات پایانی شب و قبل از خواب است. چون در فاصله‌ای که خواب هستید پوست شما می‌تواند دوره ریکاوری را به خوبی طی می‌کند. با توجه به اینکه بیشترین چربی در T. صورت (پیشانی، بینی و چانه) است، پس استفاده تونر در این نقطه‌ها اثربخش‌تر است. توجه داشته باشید از استفاده تونر به دور چشم و نواحی لب خودداری نمایید.   منبع:ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی زیبایی پوست تونر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد

خیلی‌ها ممکن است اهمیت این مسئله را دست کم بگیرند، ولی کیفیت جاده‌ای که ما روی آن رانندگی می‌کنیم در کیفیت رانندگی و حفظ سلامت ما نقش حیاتی دارد. برای همین، مهم است که متریالی که در ساخت جاده‌های ما از آن استفاده می‌شود از جمله قیر و آسفالت کیفیت خوبی داشته باشد. خوشبختانه، با پیشرفت تکنولوژی، مهندسان از قیرهای مختلفی برای تولید آسفالت جاده استفاده می کنند که یکی از آنها قیر امولسیون است. اما دقیقاً قیر امولسیون چیست و موارد استفاده آن چه هستند؟ این مطلب با اقتباس از وبلاگ سایت ایران ای ترید نوشته شده است که در امر تسهیل صادرات قیر ایران فعالیت میکند.

قیر امولسیون چیست؟

قیر امولسیون مخلوطی از قطرات قیر و آب است. با این وجود، قیر یک محصول نفتی است. برای همین، خیلی خوب با آب مخلوط نمی‌شود و ماهیت چسبنده‌ای دارد. از این رو، سازندگان قیر به این مخلوط یک امولسیفایر اضافه می‌کنند که نقشش عامل فعال‌کننده سطح است. امولسیفایر می‌تواند از مخلوط شدن قیر با دیگر قطرات جلوگیری کند. به این صورت، قیر را در همان حالت قطره‌ای خودش نگه می‌دارد. سپس، از آنجایی که این قطره‌ها ظریف و کوچک هستند، در آب معلق می‌مانند. بنابراین، قیر امولسیون یک مایع پراکنده است که شامل ۳ جزء آب، قیر و امولسیون می‌شود. (برای مشاهده قیمت لحظه ای قیر کلیک کنید.)

نحوه ساخت قیر امولسیون چگونه است؟

مراحل ساخت قیر امولسیون در دو قدم انجام می‌شود. در وهله اول سازندگان قیر امولسیون آب را با امولسیفایر مناسب و سایر عوامل شیمیایی مخلوط می‌کنند. آنها بسته به ماهیت یونی ترکیب امولسیفایر را انتخاب می‌کنند. سپس، آنها مخلوط آب و امولسیفایر را با قیر در یک آسیاب کلوییدی اضافه می‌کنند. نسبت قیری که سازندگان به ترکیب آب و امولسیفایر اضافه می‌کنند به ماهیت استفاده از قیر امولسیون بستگی دارد. برای مثال، اگر از قیر امولسیون برای کارهای مهم استفاده شود، نسبت قیر می‌تواند ۶۰ یا ۷۰ درصد باشد، اما در کل متوسط نسبت قیر برای این ترکیب ۴۰ تا ۷۰ درصد است.

در مرحله بعدی، آسیاب کلوئیدی قیر را به قطرات خیلی ریز تجزیه می‌کند که متوسط اندازه آنها دو میکرون است. در اینجا است که قطره‌های قیر سعی می‌کنند دوباره با همدیگر ادغام شوند و قیر را ته نشین کنند. اما امولسی فایری که به این ترکیب اضافه شده یک پوشش بار سطحی را دور قطره‌های قیر به وجود می‌آورد که از ادغام شدن آنها با همدیگر جلوگیری می‌کند. همچنین، امولسیفایر می‌تواند قطره‌های قیر را به صورت معلق در ترکیب نگه دارد. در نهایت، سازندگان قیر مخلوط قیر امولسیفایر را از آسیاب کلوئیدی استخراج و آن را در مخازن مخصوص ذخیره می‌کنند.

موارد استفاده قیر امولسیون چه هستند؟

در ابتدای قرن بیستم، بیشتر از قیر برای آفت کشی استفاده می‌شد. اما اکنون ترکیب‌های مختلف قیر و قیر امولسیون به صورت اسپری در جاده‌سازی و ساخت روکش جاده‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرند. چند مورد از استفاده‌های رایج قیر امولسیون عبارتند از:

کاربرد قیر امولسیون در روکش سطحی

قیرهای امولسیون مخصوصاً محصولات CRS-1 و CRS-2 نوع مناسبی برای ساختن روکش سطحی جاده‌ها هستند. مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون برای ساختن روکش سطحی بین لایه‌های آسفالت جاده استفاده می‌کنند تا میزان قوت و عمر خستگی جاده را افزایش دهند. استفاده از قیر امولسیون برای ساخت روکش سطحی جاده‌ها استفاده پرطرفداری است، چون نسبت به استفاده دیگر قیرها مثل قیر محلول هزینه کمتری دارد.

کاربرد قیر امولسیون در اندود سنگدانه‌ای

یکی از کاربردهای دیگر امولسیون بازسازی و ضد آب کردن جاده‌های قدیمی است. در این روش مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون برای درست کردن اندودهای سنگدانی استفاده می‌کنند که یکی از مقرون به صرفه‌ترین روش‌ها برای حفظ کیفیت جاده‌ها است. اندودهای سنگدانه‌ای می‌توانند از جاده‌ها در برابر اثراتی مثل اکسیده شدن و سالخوردگی محافظت کنند. معمولاً جاده سازان از اندودهای سنگدانه‌ای در جاده‌های روستایی با بار کم ترافیک استفاده می‌کنند.

کاربرد قیر امولسیون در دوغاب قیری

زمانی مهندسان جاده‌سازی از دوغاب قیری استفاده می‌کنند که می‌خواهند بافت جاده‌ها را یکپارچه کنند. برای همین، آنها از ترکیب قیر امولسیون، سنگدانه‌ها و پرکننده‌های مواد معدنی استفاده می‌کنند تا دوغاب قیری را بسازند و آن را روی روکش جاده اسپری می‌کنند. این کار باعث می‌شود که جاده در برابر عوامل محیطی مقاوم بماند. همچنین، مهندسان جاده‌سازی از اسپری دوغاب قیری برای حفاظت روکش‌های آسفالت جاده‌ها در برابر اکسیده شدن استفاده می‌کنند. اما استفاده از این دوغاب نمی‌تواند قوت خود جاده را افزایش دهد.

کاربرد قیر امولسیون در میکرو سرفسینگ

روش میکرو سرفسینگ یک نوع دیگر از دوغاب در ساخت جاده‌ها است، با این تفاوت که مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون اصلاح شده پلیمری در ساخت دوغاب استفاده می‌کنند. همچنین، در ترکیب دوغاب میکروسرفستینگ سنگدانه‌های متراکمی وجود دارند که آن را نسبت به دو غاب قیر قوی‌تر و با دوام‌تر می‌کنند. در روش میکرو سرفسینگ یک ماشین مخصوص این ترکیب را روی روکش‌های جاده اعمال می‌کند.

موارد استفاده قیر امولسیون بسته به ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن

در بخش قبلی، ما درباره موارد استفاده کلی قیر صحبت کردیم. با این وجود، مهندسان جاده ساز برای اعمال قیر امولسیون بر جاده ویژگی‌های مختلف آن مثل میزان چسبندگی یا ویسکوزیته، بار شارژی ترکیب و زمان خشک شدن قیر بر روی آسفالت را هم در نظر می‌گیرند. بنابراین، ما در این بخش انواع کاربردهای قیر امولسیون بسته به ویژگی‌های آنها را برایتان توضیح خواهیم داد.

کاربرد قیر امولسیون بسته به سطح ویسکوزیته آن

یکی از مهمترین عواملی که مهندسان جاده‌سازی برای تعیین قیر امولسیون مناسب برای کار خود باید در نظر بگیرند، میزان ویسکوزیته قیر است. برای مثال، اگر ترکیب آسفالت جاده دارای سنگدانه‌های متراکم باشد، پس آنها نیاز به قیر امولسیون با ویسکوزیته نازک نیاز دارند. اما اگر ترکیب آسفالت جاده سنگدانه‌هایش خیلی متراکم نباشند، میزان ویسکوزیته‌ قیر امولسیون باید ضخیم‌تر باشد.

کاربرد قیر امولسیون بسته به زمان خشک شدن آن

زمان خشک شدن قیر امولسیون هم عامل دیگری است که مهندسان جاده‌سازی بنابر آن محصول قیر مناسب خود را انتخاب می‌کنند. اصولاً سه نوع قیر امولسیون بنا بر زمان خشک شدن آنها وجود دارد. قیرهای امولسیون زود شکن، کند شکن و دیرشکن. قیر امولسیون زود شکن در تماس با سنگدانه‌ها زود خشک می‌شود. برای همین، مهندسان جاده‌سازی در روکش‌های سطحی جاده‌ها بیشتر از آن استفاده می‌کنند. اما آنها از قیر امولسیون کند شکن برای ترکیب قیر امولسیون با ترکیب‌های سنگدانه درشت و سنگدانه‌های غیر متراکم استفاده می‌کنند. قیرهای امولسیون دیر شکن خیلی دیر خشک می‌شوند و پایدار هستند. بنابراین، مهندسان جاده‌سازی از آنها بیشتر در سنگدانه‌های متراکم دوغاب قیر و آسفالت بازیافتی استفاده می‌کنند.

کاربرد قیر امولسیون بسته به بار الکتریکی و پارتیکل‌های امولسیون

کارشناسان می‌توانند قیر امولسیون را بسته به بار الکتریکی به دو نوع قیر امولسیون آنیونی و کاتیونی دسته‌بندی کنند. برخی از سنگدانه‌های آسفالت‌ها بهتر با قیر امولسیون آنیونی و برخی با قیر امولسیون کاتیونی بهتر ترکیب می‌شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900057

دیگر خبرها

  • کرم معجزه
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • درجه نفوذ قیر چیست و قیر درجه نفود چه کاربردی دارد؟
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟