Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تونر خانگی برای پوست‌های مستعد آکنه باید دو ویژگی داشته باشد: ساده و مقرون بصرفه. تونر خانگی نباید یک لیست طولانی از مواد تشکیل دهنده یا اقلام کمیابی داشته باشد که مجبور شوید برای پیدا کردن آنها تمام شهر یا اینترنت را بگردید. و صد البته باید برای پوست‌های مشکل‌دار و مستعد جوش، موثر باشد.

خوشبختانه تمام این نیازها به راحتی توسط دو ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی ساده برآورده می‌شود: چای سبز و سرکه‌ی سیب!

چرا استفاده از تونر خانگی؟

تونرهای بازاری در اکثر موارد حاوی مواد تشکیل‌دهنده‌ای هستند که پوست را تحریک کرده و تعادل طبیعی آن را بهم می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مواد شامل چیزهایی مانند پروپیلن گلیکول، اسیدهای لایه‌بردار خشن، الکل، روغن معدنی، گلیسیرین، عطر و رنگ‌ها هستند. و اگر آنقدر خوش شانس باشید که یک تونر باکیفیت و فاقد مواد شیمیایی مضر پیدا کنید، معمولا یک برچسب قیمت بسیار بالا روی آن مشاهده می‌کنید.

لازم نیست برای تهیه‌ی چیزی مانند تونر صورت، کیفیت یا پولی را که بسختی بدست آورده‌اید، فدا کنید. در عوض با ساختن تونر خانگی خودتان، از مزیت کیفیت بالا و صرف هزینه‌ی کم بهره‌مند شوید.  
دو ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی مهم برای تونر خانگی

این تونر خانگی از دو ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی اصلی ساخته می‌شود: چای سبز تازه و سرکه‌ سیب خام.

چرا چای سبز؟

چای سبز دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی قوی است که آسیب پوستی را ترمیم می‌کند و قرمزی را کاهش می‌دهد. بعلاوه، آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز به مبارزه با روند پیری نیز کمک می‌کنند. بنابراین اضافه کردن چای سبز به تونر خانگی‌تان می‌تواند جوش ها و چین و چروک‌ها را به طور همزمان ازبین ببرد.

چرا سرکه‌ی سیب خام؟

سرکه‌ی سیب به بازگرداندن تعادل طبیعی PH پوست‌تان کمک می‌کند بنابراین یک ماده‌ی مهم در درست کردن تونر خانگی است. پوست سالم توسط چیزی به نام اسید مانتل محافظت میي‌شود؛ یک سد طبیعی که در مقابل باکتری‌های بیماری‌زا از پوست محافظت می‌کند.

کت جیمز در کتابش به نام «حقیقت درباره‌ی زیبایی» در مورد اسید مانتل می‌گوید:

« آن می‌تواند به راحتی توسط محصولات پوست که حاوی مواد شوینده، صابون‌ها و یا ضدعفونی کننده‌ها هستند، ازبین برود و در بسیاری از خانم‌ها و حتی نوجوانان هرگز ترمیم نشده یا عملکرد مودنظرش را انجام نمی‌دهد. عدم وجود این ماده طبیعتا به مشکلات پوستی منجر می‌شود که تنها می‌توانند کنترل شوند اما هرگز حل نمی‌شوند – تا زمانی که اسید مانتل را به وضعیت نرمال برگردانیم.»


دستور تهیه تونر خانگی برای پوست‌های آکنه‌دار

سه چهارم فنجان چای سبز
یک‌چهارم فنجان سرکه‌ی سیب خام

همین! فقط کافی است چای سبز و سرکه‌ی سیب را در یک ظرف شیشه‌ای یا بطری اسپری شیشه‌ای بریزید. از یک تکه پنبه برای مالیدن تونر خانگی تان استفاده کنید. این تونر را در یخچال نگه دارید – به این روش حدود ۲ هفته ماندگاری خواهد داشت.

در حالی که این دو ماده به تنهایی برای درست کردن یک تونر فوق‌العاده، کافی هستند اما شما می‌توانید چیزهای زیر را نیز به تونرتان اضافه کنید:

اسانس پرتقال (قابض، کاهنده‌ی چربی، تحریک‌کننده‌ی تولید کلاژن)
اسانس اسطوخودوس (ضدمیکروب، تسکین دهنده، ضدالتهاب)
آب لیمو (روشن‌کننده، سفت‌کننده، به کاهش لکه‌های قرمز کمک می‌کند)
آب آلوئه‌ورا (ضدالتهاب، تسکین‌دهنده، التیام‌دهنده) منبع:راستینه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی زیبایی پوست آکنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۲۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • متولدین کدام ماه‌ها از همه آسیب‌پذیرترند!
  • اثر هنری با پوست هندوانه! (فیلم)
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • چسب مو چیست و چه کاربردهایی در حالت دهندگی مو دارد ؟
  • خواص جکوزی برای پوست